Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

CHP'li Özel iddialı konuştu
 CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel önceki gün Manisa’da muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. Manisa Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltıya CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP Manisa İl Başkanı Mustafa Ada ve partililer katıldı.  Kahvaltıda partilileriyle tek tek selamlaşan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, onlarla sohbet etti. Daha sonra Şehzadeler Yeniköy, Karaağaçlı, Selimşahlar’da esnaf ziyaretleri yapan özel ardından Saruhanlı Kumkuyucak ve Koldere mahallelerindeki hayırlara katıldı, vatandaşlardan 1 Kasım için destek istedi.

CHP’li Özel ziyaretlerinden sonra yaptığı açıklamada;

SEÇİMİ CUMHURBAŞKANI İSTEDİ

 Seçim meydanlarında, köylerde, kahvelerde seçmenle bir araya geldiğimde, onlara, ‘sizce bu ülkede yeniden seçim yapılmalı mıydı?’ diye soruyorum. ‘Evet’ diyen çıkmıyor. ‘Kim istedi?’ diye sorunca, ‘Cumhurbaşkanı istedi’ diyorlar. Vatandaş bize bir mesaj verdi: Kimse tek başına yönetmeyecek. Biz mesajı anladık, önce MHP’ye gittik, MHP her şeye karşı çıktığı için seçeneksizlik ortamında AKP ile koalisyon görüşmesi yaptık. Ama vatandaşın isteğine karşılık onlar, Cumhurbaşkanı’nın isteğiyle erken seçime gitmeyi istediler.”


SEÇMENİN İNSAFINA SIĞINIYORUZ

 “Başbakan, altı gün kala görevi iade etti. Cumhurbaşkanı, altı gün olmasına rağmen görevi vermedi ve bize hakaretlerde bulundu. Bu aslında, sivil darbe. Elindeki tüfeği kullansa askeri darbe olur. Seçmene, ‘Cumhurbaşkanı’nın gazabından sizin insafınıza ve vicdanına sığınıyoruz’ diyoruz. Ömrü boyunca AKP’ye oy vermiş seçmen bile ‘Haklısınız’ diyor.”

YENİ SEÇİME CESARET ETMEZLER

 

Seçmenden başta MHP’ye ve AKP’ye çok ciddi fırça var. Bana, ‘bunca yıllık MHP’liyim, bıktım hayırlardan’ diyorlar. MHP’nin adayları tepkiden dolayı, ‘bu sefer kuracağız’ demeye başladılar. AKP’nin de benzer bir sonuç olduğu takdirde yeniden bir seçim talep etmeye cesaret etmeyeceğini görüyoruz. MHP ve AKP’nin iletişime daha yakın olacaklarını görüyorum.”

ÖNCE TÜRKİYE

 

Sloganımız, Önce Türkiye! reklamcının kaleminden değil, genel başkanın yüreğinden çıktı. Tekrar edile edile bu, bir slogana dönüştü. Seçimin sloganının patenti de genel başkana ait ve bu seçimlerde daha güçlü olacağımızı görüyoruz.”

SAHADA KORKU VAR

KORKMAYIN CHP VAR!

 

Hangi partiden olursa olsun, seçmen 7 Haziran’dan sonra çatışmaları birilerinin siyaseti dizayn etmek için çıkardığına kesin olarak inanmış durumda. Bunun tesadüf olmadığını herkes biliyor. Çatışmaları başlatan ve bundan siyasi rant bekleyen iradeye teslim olmamak önemli. Şu anda sahada korku var. Herkes korkuyor. “Çocuğumu okula yollarken korkuyorum” diyor. Bu korkuya teslim olmak yerine korkuyu birlikte aşabilecekleri bir siyaset arayışları var. Önemli bir kararsız kitle, kendisini ve çocuklarını daha güvende hissettirebilecek partiye oy verecek. Biz de “Endişe etmeyin, korkmayın, CHP var” diyoruz.”

YEMİNİ AYAKLAR ALTINA ALIYOR

 

Erdoğan, kendisiyle, diğer siyasi partileri karşı karşıya konumlandırmak suretiyle seçmenin bilinçaltına AKP’nin tarafında olduğu mesajını veriyor. CHP ile polemikten siyasi fayda umuyor. Cumhurbaşkanı, ‘seçimden sonra kuzu kuzu gelecekler’ dedi. Kendi bilinçaltında Davutoğlu’na o kadar kızıyor ki, seçimin sonunda görevi almaya Kılıçdaroğlu’nun geleceğine ikna olmuş durumda. Hükümeti yine AKP’nin kuramayacağını, bu kez CHP’ye hükümeti kurma görevi vereceğini düşünüyor. Eğer, biz kuzu kuzu saraya geleceksek, hükümeti kurma görevini almak için geleceğiz, sen de kuzu kuzu görevi bize vereceksin. Bu sürecin sonunda herkesin kuzu kuzu birbiriyle konuşmaya ihtiyacı var. Bunu herkes kabul etsin. Hiç kimse bağırarak, ses yükselterek, diğerini küçümseyerek konuşmaya devam edemez.” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel