Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

CHP'li Çıray iktidara yüklendi
   Seçim çalışmaları kapsamında CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Dr. Aytun Çıray   Aliağa İlçesindeki yurttaşları ziyaret etti. Yurttaşların ülke yönetiminde uzun süredir bir boşluğun yaşandığının farkında olduğunu söylemesi üzerine Milletvekili Çıray, “Türkiye’de bugün bir yönetim boşluğu var. Cumhurbaşkanı halkı kucaklayamıyor, birleştirici bir rol oynayamıyor. Çok açık bir hükümet boşluğu var. Sayın Kılıçdaroğlu Türkiye’nin yönetim fonksiyonunu üstlendi. Bizim gittiğimiz ilçelerde, köylerde , ‘kurtar bizi Kemal’ diye bağırıyorlar, Artık bu millet bu iktidardan bıkmış durumda”şeklinde konuştu.
        YA SORUMLU OLURSUN YADA SORUMLUYU BULURSUN
        Yurttaşların terörün tırmandığını kabuk bağlamış yaraların yeniden kanatıldığını dile getirmesi üzerine Milletvekili Çıray, “AKP göreve geldiğinde sıfır terör devraldı. Ayrıştırma kutuplaştırma siyaseti ülkeyi bu hale getirdi. Biz yapma dedikçe inatla yaptılar. Şimdi işin içinden çıkamıyorlar. İşte başkentte yaşanan terör katliamında canlarımızı kaybettik. Sorumluluk duyuyorlarmı? Sorumluluk duymuyorlar, sorumluları da bulmuyorlar. Sorumluluk duymuyorsan? Sorumluları bulup çıkartamıyorsan? İstifa edeceksin bunun başka bir izahatı yok. İvedilikle İçişleri Bakanı ve televizyonlarda gülümseyen Adalat Bakanının görevlerinden ayrılmaları veya azledilmeleri gerekiyor. Bürokratın ne günahı var? Sonuçta fatura bürokrata kesiyorlar. Ülkeyi bürokrat yönetmiyor ki, hükümet yönetiyor. Hükümetin başında Sayın Davutoğlu var ve o hükümetin İçişleri Bakanı, Adalet Bakanı var. Eğer istifa etmeleri gerekiyorsa bu isimlerin istifa etmesi gerekiyor. Siyasi sorumluluk da bunu gerektirir”dedi.
        AKP OY KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR
        1 Kasım’da yapılacak Genel Seçimlerin ardından nasıl bir tablo görüyorsunuz sorusuna Milletvekili Çıray, “7 Haziran’da millet iradesini ortaya koydu. Koalisyon istediğini söyledi. Sözde koalisyon görüşmeleriyle vatandaşın vaktini çalanlar milletin iradesini hiçe sayarak ülkeyi yeniden seçime götürdüler. AKP oy kaybetmeye devam ediyor. Geçen seçimdeki oyu da alamayacaklar. Yurttaşın haber alma özgürlüklerini kısıtlayarak alavereyle dalavereyle bir yere varamazlar”sözleriyle cevap verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel