Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi

CHP'li Biçer'den yıldızlık açıklama
 Tüm bu olumsuzlukları kaldırmak için işçilerin, emekçilerin, çiftçilerin, öğrencilerin, kadınların ve barış isteyen tüm toplum katmanlarının direnişi yükselterek aynı katmanda yer alması gerektiğini anlatan CHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Dr. Tur Yıldız Biçer sözlerini şöyle tamamladı:

"Sizden alacağım yetki ile sizin sözünüzü yükseltmek için Cumhuriyet Halk Partisinden milletvekili aday adayıyım. Halkın iktidarına birlikte yürümek için sizi birlikte mücadele etmeye davet ediyorum. Ben bu kutsal mücadele için hazırım. Yeni bir geleceğe kavuşturarak halkımızı ileri, eşit, özgür ve adil yaşatacağız. İyi şeyler umuyoruz. İyi şeyler yapacağız. Önce yan yana sonra kol kola olacağız. Omuz omuza ve dik duracağız. Bu güzel ülkeyi birlikte yeniden kuracağız."

Dr. Tur Yıldız Biçer'in konuşmasının ardından coşkulu kalabalık uzun süre müzik eşliğinde alkışlarla aday adayına destek verdiler.
Bu arada aday adaylığı tanıtımı için Manolya meydanında çocuk gelin, Berkin Elvan, Uğur Mumcu ve Maden işçisi soğuk heykelleri Manisalılardan büyük ilgi gördü. Manisalılar soğuk heykellerle fotoğraf çektirirken, soğuk heykeller Dr. Tur Yıldız Biçer'in konuşması boyunca kürsünün önünde yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel