Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi

CHP Turgutlu'da Erk Kayabaş Güven Tazeledi
 Turgutlu Hasan Ferdi Turgutlu Endüstri Meslek Lisesi’nde yapılan kongrede delegeler yeni başkanını seçti. Kongrede mevcut başkan Erk Kayabaş ve Hasan Ayma ilçe başkanlığı için yarıştı. Seçimi Erk Kayabaş ve ekibi kazandı. 328 delegesi bulunan CHP Turgutlu’da 255 kişi sandık başına gitti. Seçimde 14 oy geçersiz sayılırken, 241 geçerli oyun 175’ini Erk Kayabaş, 66’sını da Hasan Ayma aldı. Böylece Erk Kayabaş yeniden CHP Turgutlu İlçe Başkanı oldu.
Kongrede ilk önce divan başkanlığı seçimi yapıldı. Divan başkanlığına Abdullah Saka, başkan yardımcılığına İrfan Huyutemiz, saymanlıklara Ahmet Tunçol ve Ali Ünsal seçildi. 1 Kasım seçimlerinden önce CHP Turgutlu İlçe Teşkilatı’nda yaşanan kavgayla ülke gündemine oturan CHP Turgutlu’da sağduyulu bir seçim gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündeme geçildi. Erk Kayabaş yönetim kurulu faaliyet raporlarını ve hesap özetlerini genel kurula izah etti. Raporlar ve hesap özetleri genel kurul tarafından onaylandı.
Genel kurula CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP İl Başkanı Mustafa Ada, eski CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, İlçe Başkanı Erk Kayabaş, başkan adayı Hasan Ayma, CHP Manisa Milletvekili adayı Mustafa Başgülşen, delegeler, üyeler, STK temsilcileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel