Öne Çıkanlar izmir istanbul Kula Devlet Hastanesi Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu enflasyon açıklaması

CHP MANİSA GENÇLİK KOLLARINDAN SİYASET AKADEMİSİ
 Siyaset Akademisi'nin ilk ayağı olan 'Cumhuriyet Halk Partisi'nin Tarım Politikaları' Salihli'de gerçekleşti.

Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın'ın anlatıcı olarak katıldığı Siyaset Akademisi - CHP Tarım Politikaları'na, CHP Manisa Milletvekilleri Özgür ÖZEL ve Sakine ÖZ, İl ve İlçe Başkanları, Yöneticiler ile beş yüze yakın üye katıldı.

Özellikle gençlerin yoğun katılım gösterdiği projede, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Güngör Serdar BOZYAKA, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarının örgütlenmesi ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Parti Politikalarını bilmenin önemini vurgulayan Bozyaka;

 'Gençler olarak partimizin politikalarını anlamanın ve anlatmanın önemi biliyoruz. Göreve geldiğimiz andan beri büyük bir heyecanla hazırladığımız 'Siyaset Akademisi' projemizin ilk ayağı olan CHP'nin Tarım Politikalarını üyelerimiz ve  genç yoldaşlarımız ile paylaşmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz.'dedi.

'Siyaset Akademisi Projesi, Manisa'nın birçok ilçesinde, mecliste üyesi oldukları komisyonlara ve uzmanlık alanlarına göre değerli milletvekillerimizin katılımları ile devam edecektir.' diyen Bozyaka; CHP'nin Eğitim, Çevre, Engelli, Sosyal Güvenlik, Ekonomi gibi politikalarının Siyaset Akademisi kapsamında olduğunu belitti.  

Bozyaka; Projeye desteklerinden dolayı CHP Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın, CHP Salihli İlçe Başkanı İsmet Kocabıyık ve CHP Salihli Gençlik Kolları  Başkanı Doğan Aksoy'a teşekkürlerini ileterek, 'Bir tarım kenti olan Salihli'de hepimiz çiftçinin dört gözle beklediği hasat zamanı geldiğinde nasıl bir hayal kırıklığına uğradığını biliyoruz.  AKP iktidarında uygulanan politikalar çiftçimizi üretemez hale getirmiştir. Çiftçimiz ektikçe zarar ettiği için tarım arazilerini terk eder duruma gelmiştir. Bu gidişe itiraz etmekle kalmayıp somut çözüm önerilerini de getiriyoruz. Çiftçimiz, doğamız, halkımız sahipsiz değildir. Halkın iktidarında tarım sektörü ülke ekonomisinin yükü değil, gücü olacaktır. Birlikte üretip, hakça paylaşacağımız güzel günleri yakın edeceğiz.' dedi.

Deniz Gezmiş'in doğum gününü de kutlayan Bozyaka; 'Türkiye'de de En Uzun Koşuysa Devrim. O, Onun En Güzel Yüz Metresini Koştu.' diyerek salonu duygulandırdı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel