Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Bozyaka yine adliyedeydi
 Manisa Adliyesi’nde görülen dava öncesi açıklama yapan CHP Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Serdar Bozyaka, “Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz Manisa'da Eğitim-Birsen’in düzenlediği  bir konferansta ulu önderimiz Atatürk aleyhinde hakaretlerde bulunmuş. Selanikli dönmeler benzetmesinde bulunmuştu. Vatanını emperyalizmin zalim ellerinden kurtaran, bu topraklarda şanlı Türk bayrağımızın dalgalanmasını sağlayan, camilerde beş vakit ezan sesi duyabilmemizi borçlu olduğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 'Selanikli Dönmeler' yakıştırması yapmak milli mücadele döneminde Yunan askerlerinin koynuna giren, 3 kuruşa İngilizler'e şeref, onurlarını satan, soyu sopu, atası babası belli olmayan vatan hainlerine ve onların torunlarına yakışır. Biz Şevki Yılmaz gibi bir gafilden mi korkacağız” dedi.
“MEYDANLARI DAR EDERİZ”
AKP iktidarı boyunca Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etmenin moda haline geldiğini ileri süren Bozyaka, “Son dönemde ise bu alçak müfteri çetesinin görüyoruz ki korkusu da kalmamıştır. Cesaret aldıkları yer kuşkusuz; yırtık ayakkabılarıyla siyasete girdiğini söyleyen, Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in nimetleri sayesinde Cumhurbaşkanlığı makamına kadar yükselebilen diyen Tayyip Erdoğan'dır. Bir ülkenin Cumhurbaşkanı özellikle her konuşmasında Ülkenin kurucusunun Soyadını maksatlı olarak söylemekten kaçarsa o ülkedeki zibidiler, kendini bilmezler ise o ülkenin Kurucusuna hakaret edebilmeye cesaret ederler. Hiç kimse kumdan kalelere, bol korumalı şatolara, görgüsüz saraylara güvenip devletimize, cumhuriyetimize, şanlı ordumuza, hele hele Atatürk'ümüze Meydan okumaya kalkmasın. Meydanları dar ederiz. Atatürk'ün ölümünü adeta bir bayram havasında yaşayan bu aşağılık zihniyeti kınıyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel