Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu mısırdaki idam kararları genel kurmay başkanlığı

Bozoğlu Sendika Genel Başkanlarını Ziyaret Etti
 Türkiye’nin en büyük memur konfederasyonu olan ve bünyesinde 12 ayrı iş kolunda sendikanın bulunduğu Memur Sen konfederasyonuna bağlı sendikaların genel başkanlarına ziyaret gerçekleştiren AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Ömer Bozoğlu ziyaretleri kapsamında ilk olarak eğitim kolunda en çok üyeye sahip Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi’yi ziyaret etti. Selvi’yle aday adaylığı çalışmaları hakkında görüşen Bozoğlu, eski bir eğitimci olarak eğitimle ilgili çalışmalarından da bahsetti.

Bozoğlu aynı gün daha önce il müdürlüğü, genel müdür yardımcılığı ve genel müdürlük yaptığı iş kolunun önemli sendikalarından biri olan Kültür Memur Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ve Başkan Yardımcısı Fahri Ekinci ile bir araya geldi. Görüşmelerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Bozoğlu Sendika başkanlarından tam destek aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel