Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Bozoğlu Partililerle Yemekte Buluştu
 AK Parti Manisa milletvekili aday adayı Ömer Bozoğlu temayül yoklamasının ardından temaslarını ara vermeden sürdürüyor. AK Parti’nin 28 Şubat’ta gerçekleştirilen temayül yoklaması öncesinde 13 günde 5 bin kilometre yol alan Ömer Bozoğlu, aynı hızını temayül sonrasında da sürdürüyor.

AK Parti Manisa milletvekili aday adayı Ömer Bozoğlu, kendisi için Sarıgöl İlçe Teşkilatı tarafından Sarıgöl-Alaşehir Karayolu üzerinde bir restoranda düzenlenen ’Birlik, beraberlik ve Ömer Bozoğlu’na destek yemeğine katıldı. Çok sayıda katılımının olduğu yemeğe AK Parti Sarıgöl ilçe Başkanı Muhammet Toy, AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Pekel, AK Parti Sarıgöl Gençlik Kolları Başkanı Uğur Çiçek, Kadın Kolları Başkanı Ümran Başarır, İlçe teşkilatı üyeleri, gençlik ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy, "Sarıgöl’den Mecliste bir Sarıgöllü olmasından mutlu olacağız. Desteğimiz sonuna kadar devam edecek. İlde yapılan temayül yoklamasında da olumlu sonuç aldık. Hayırlı olsun" dedi.
Bozoğlu yemekte yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:

"Temayül sürecinde bir Sarıgöllü olarak, Sarıgöl ilçe teşkilatının tüm ekibiyle göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim. Manisa’mızı en iyi şekilde temsil ederek marka kent yapmak için çalışacağım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel