Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

Baybatur'a İki Önemli Görev

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM), "Milli Savunma" ve "Güvenlik ve İstihbarat" komisyonlarında görev yapacak. 

Geçtiğimiz günlerde açıklanan kabine listesinin ardından, TBMM’de görev yapacak olan komisyon üyeleri belli oldu. TBMM'de "Milli Savunma" ve "Güvenlik ve İstihbarat" komisyonlarında görev yapacak olan AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Devletimiz ve milletimiz için çalışacak, Türkiye'yi 2023 hedefleri doğrultusunda hak ettiği yere taşıyacağız."dedi. "Milli Savunma" ve "Güvenlik ve İstihbarat" komisyonları olmak üzere iki komisyonda görev yapacağından dolayı memnuniyet duyduğunu söyleyen Baybatur, "Şahsıma bu görevi uygun gören herkesten Allah razı olsun. Bize uygun görülen bu vazifeyi layıkı ile yerine getirmeye çalışacağız. Diğer komisyon üyeleri milletvekili arkadaşlarımızla birlikte devletimiz ve milletimiz için çalışacağız. Rabbim görevlerimizde bizleri mahçup etmesin inşallah"şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel