Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Manisa Büyükşehir Belediyesi Baba İlgilenir

AK Parti’nin Manisa’da ki hedefi 440 Bin oy, 5 Milletvekili
 7 Haziran genel seçimler öncesinde parti delegelerinden sonra STK’larının da görüşlerinin ve aday olmasını istedikleri isimler konusunda oy kullanmalarının son derece demokrasi ve insan hakları adına önemli bir örnek teşkil ettiğini kaydeden Özdağ, “Gerçekleşecek olan STK’lar temayülünde dernek, oda ve vakıf başkanları ile yöneticileri oy kullanacaklar. Temayülde mevcut 5 AK Parti Milletvekilinden Hüseyin Tanrıverdi beyin son dönemi olması münasebetiyle aday adaylığını açıklayan 4 Milletvekilinin ismi olmayacak. Bunların dışında ki isimler üzerinde STK yöneticileri görüşlerini sanığa yansıtacaklar. Hangi görüşe sahip olursa olsun tüm dernek, oda, vakıf ve diğer sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin bu temayüle katılmalarını bekliyorum. Önce Parti delegelerimizin katılımıyla temayül yapıldı. Ardından Aday Adayları Ankara’da parti Genel Merkezimizde mülakata tabi tutuldular. Şimdi STK’lara görüşleri soruluyor bununla birlikte anketler devam ediyor. Manisa eğitimli bir kent olup, Manisalılar siyasete duyarlıdır. STK yöneticilerinin görüşlerini açıklarken ve oylarını kullanırken bu duyarlılığı ve hasssiyeti göstereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu. 

 Manisa’ya 13 yıllık iktidarı sürecinde en büyük katkıyı AK Parti’nin yaptığını belirten AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Fakülteler, Hastaneler, duble yollar, Alt yapı ve yer üstü çalışmalar, Köydes ve Beldes projesinde ki önemli hamleler, Sanayi ve tarıma yapılan büyük destekler, KOSGEB aracılığıyla özellikle yeni girişimcilere ödenen kredi ve hibeler saymakla bitmez. Manisa’ya her geçen gün artarak yatırımlarımız devam edecek. Manisa Türkiye’nin her ilinden, bölgesinden göç almasına rağmen her vatandaşımız Manisalılık ruhu ve bilinci ile hareket ediyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel