Öne Çıkanlar kısa film manisa aile hekimleri derneği kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

AK Partili Burak Kadınlar Gününü Kutladı
 AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Şükriye Burak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle yaptığı açıklamada; “Kadınların toplumsal ve siyasal yaşama etkin katılımı gelişmişliğin ve çağdaşlığın önemli göstergelerinden biridir. Evrensel insan haklarının ayrılmaz ve vazgeçilmez bir parçası olan kadın haklarının sağlanması yolunda yapılan çalışmaların simgesi olan 8 Mart tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır. Siyasi, sosyal ve ekonomik hayata giderek daha çok katılan kadınlarımız böylece Yeni Türkiye’nin aydınlık geleceğinin şekillenmesine de katkı sağlayacaktır.’’ dedi
AK Parti İktidarının kadınlar için yaptığı çalışmalara değinen Burak, ’’Kadınların toplumdaki öneminin bilincinde olan partimiz pozitif ayrımcılık yaklaşımıyla kadına karşı şiddetin önlenmesi, kadınların çalışma hayatına iştiraki, siyasete katılımı ve eğitim imkânlarının arttırılması için birçok önemli projeyi hayata geçirmiştir.’’ dedi.

 Kadının refahının toplumsal refahı sağlayacağını vurgulayan Burak, ’’Doğumdan ölüme kadar  hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, sevgiyi, fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden  kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, ülkemizi daha çağdaş, aydınlık günlere yine kadınlarımızın taşıyacağını biliyor, tüm kadınlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel