Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

AK Parti'den 'Kitap Kumbarası' Kampanyasına Davet
 AK Parti Genel Merkezi Sosyal İşler Başkanlığı tarafından 81 ilde “Kitap Kumbarası” adı altında 3 hafta sürecek kampanya başlattı. Manisa’da da AK Parti İl Sosyal İşler Başkanlığı tarafından yürütülecek kampanya kapsamında toplanan kitaplar, ülke genelinde kitap ihtiyacı olan okulların kütüphanelerine bağışlanacak. AK Parti İl Sosyal İşler Başkanı Hüsnü Arslan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Manisa Sosyal İşler Başkanlığı olarak bu kampanyaya destek olmak ve çocuklarımıza sahip çıkmak adına bizlerde il genelinde kitap bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımıza ulaşıp bu hizmete ortak olacağız. Toplum olarak çok fazla kitap okumayı sevmiyoruz. Bizlere pek çok kapının anahtarını sunacak olan kitap okuma alışkanlığı gençlere küçük yaşlarda kazandırmalıyız. Özellikle aileler çocuklarını kitap ile küçük yaşlarda tanıştırmalı, kendileri de kitap okuyarak çocuklarına örnek olmalıdır. Her gün yeme, içme, hava ve suya ne kadar ihtiyacımız varsa, bilgi ve öğrenmeye de o kadar ihtiyacımız vardır. Bilgi çağında yaşıyoruz. Başarının en önemli kaynağı bilgidir. Bilgi, güçtür. AK Parti olarak gençlerimize çok önem veriyoruz, çünkü geleceğimizin onlar olduğunun bilincindeyiz. Onların geleceğe donanımlı bireyler olarak hazırlanabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bizler de çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmak dolayısıyla geleceğimize yatırım yapmak için bu kampanyaya destek oluyoruz. Düzenlenen kampanyaya kitap bağışında bulunmak isteyen tüm vatandaşlarımız kitaplarını AK Parti Manisa il ve ilçe teşkilatlarına getirebilirler. Kampanyamız 15 Nisan 2015 tarihinde sona erecektir. Kampanyada toplanan kitaplar daha sonra ülke genelinde kitap ihtiyacı olan okulların kütüphanelerine bağışlanacaktır.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel