Öne Çıkanlar kısa film manisa aile hekimleri derneği kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

12 Bin Üyeye Özel Mektup
 Eryılmaz, gönderdiği mektupta kendi misyonundan bahsederek Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar olacağından söz etti. Eryılmaz’ın yazdığı mektubun bir kısmında şu ifadeler yer aldı: “Bizim amacımız makam sahibi olmak değil. Bizim misyonumuz toplumumuzun tüm kesimlerinin sorunlarını sadece Ankara’ya taşımakla da sınırlı olmayacak. Bizim misyonumuz Milliyetçi Hareketin iktidara yürüme misyonu. Güzel Anadolu’muzun yeniden şahlanma ayağa kalkma ve reform ateşini yakma misyonu olacaktır.”

“PİŞMAN OLMAYACAĞINIZA DA SÖZ VERİYORUM”

Mektupta Manisa sevdası ile de yola çıktığından söz eden Eryılmaz, şunları yazdı: “Bilindiği gibi Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Cengiz Ergün ile birlikte 5 yıldır gece gündüz demeden Manisa’mız için çalışmaktayız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Çünkü bizim sevdamız Manisa’dır. Yüce milletimizin yüce ülkülerini gerçekleştirmek için yüklendiğimiz bu misyonda sizlerin arasından yoğrularak çıkmış bir kardeşiniz olarak desteklerinizi talep ediyorum. Teveccühünüzden dolayı pişman olmayacağınıza da söz veriyorum. Çünkü biz mahkemenin kadıya mülk olmadığını görevlerin geçici, eserlerin baki olduğunuz dün olduğu gibi bugün de çok iyi biliriz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel