Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

Turgutlu Robotik yürüme merkezi çevre illere de hizmet veriyor

Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz 8 Eylül Dünya Fizyoterapi Gününde Fizyoterapistleri makamında misafir etti. Korkmaz, Ege Bölgesi’nin sayılı Robotik Yürüme Merkezlerinden olan Turgutlu Devlet Hastanesi Robotik Yürüme Merkezi’nin çevre illere dahi hizmet verir konuma yükseldiğini söyledi.

Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz 8 Eylül Dünya Fizyoterapi Gününde Manisa’daki Fizyoterapistleri makamında misafir etti. Merkezefendi, Manisa Devlet, Soma, Alaşehir ve Turgutlu gibi Manisa’nın büyük hastanelerinden temsilci olarak katılan Fizyoterapistler kendileri için anlamlı bir gün olan Fizyoterapi Gününde unutulmamanın sevinç verici olduğunu söyledi.

Yapılan toplantıda Fizyoterapistlerin sorunları ve meslekleri hakkında taleplerini dinleyen Genel Sekreter Korkmaz yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Bugün 8 Eylül Dünya Fizyoterapi Günü. Hastanelerimizden davet ettiğimiz fizyoterapistlerimizle buluştuk. Meslek alanları hakkında sorunlarını, taleplerini ve tespitlerini dinledik, notlarımızı aldık. Sağlık hizmetleri gibi zor bir alanda çalışıp bu işe yıllarını ve gönlünü vermiş her mesai arkadaşımız bizim için değerlidir. Tüm sağlık çalışanlarımız gibi fizyoterapistlerimiz de sağlık hizmetlerinin önemli meslek gruplarından biridir. Arkadaşlarımızı mesleki günlerinde yalnız bırakmamak için Genel Sekreterliğimizde misafir ettik. Bugün olduğu gibi her zaman sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Yakın zamanda Manisa Devlet Hastanesi ve Saruhanlı Devlet Hastanesindeki Fizik Tedavi alanlarını genişletip yeni cihazlarla donattıklarını vurgulayan Korkmaz, Ege Bölgesi’nin sayılı Robotik Yürüme Merkezlerinden olan Turgutlu Devlet Hastanesi Robotik Yürüme Merkezi’nin çevre illere dahi hizmet verir konuma yükseldiğini söyledi.

Manisa Kamu Hastaneleri genelinde 19 Fizik Tedavi Uzmanı, 20 Fizyoterapist ve 9 Fizik Tedavi Teknisyeniyle hizmet verdiklerini kaydeden Korkmaz, buna rağmen 2015 yılında 205 bin, 2016 yılında ise 257 bin seans Fizik Tedavi uyguladıkları bilgisini verdi. Genel Sekreter Korkmaz, Manisa genelinde fizik tedavi hizmetlerini geliştirmek için çalışmalarının devam edeceğini ifade ederek 8 Eylül Dünya Fizyoterapi Günü’nü tekrar kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel