Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Özel’den Hakim Ve Savcılara Çağrı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde yaptığı açıklamada hakim ve savcılara şöyle seslendi: "Bize, HDP ile işbirliği yapıyorlar denildi. Buradan sesleniyorum. CHP hiç bir zaman HDP ile işbirliği içinde olmadı. Bunu ispat etsinler. Bu bir yalandır. Biz meydanları boş bırakmayacağız. Hakim ve savcılara sesleniyorum. Beni de yargılayın. Alnımız ak, yüreğimiz temizdir."
CHP Gurup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu ile birlikte Sarıgöl CHP İlçe Başkanı Tahsin Akdeniz’i parti lokalinde ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.
Parti lokalinde konuşma yapan CHP Milletvekili Mazlum Nurlu, "Sarıgöl ve çevresinde geçen günlerde dolu zararı oldu. Çiftçi kardeşiniz olarak geçmiş olsun diyorum. Her gün ülkemizde asker ve polis şehit olmakta bu durum bizi derinden üzmektedir" dedi.
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ise konuşmasına Sarıgöl’ün Dindarlı mahallesi gençlerine müjde vererek konuşmasına şöyle başladı: "Dindarlı mahallemize Spor-Toto Genel Başkanlığı tarafından halı saha yapılması konunda söz aldık. Önümüzdeki günlerde başlanacak."
Özel, MHP’nin kongre konusunda sıkıntılar yaşamaya başladığını AK Parti’de ise çatlak başladığını ileri sürerek şunları söyledi: "7 Haziran’da AKP iktidar olamayınca kamuoyuna kaos olacak denildi. O günden bu yana 468 asker ve polisimiz şehit oldu. Bize, HDP ile işbirliği yapıyorlar denildi. Buradan sesleniyorum. CHP hiç zaman HDP ile işbirliği içinde olmadı. Bunu ispat etsinler. Bu bir yalandır. Biz meydanları boş bırakmayacağız. Hakim ve savcılara sesleniyorum. Beni de yargılayın. Alnımız ak, yüreğimiz temizdir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel