Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Yunusemreli taekwonducular çalışmalarını sürdürüyor

Korona virüs salgını tedbirlerine uyarak çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyespor Taekwondo Takımı sporcuları normalleşme ile birlikte sezonun açılmasını da sabırsızlıkla bekliyor.

Yunusemre Belediyespor Taekwondu Takımı sporcuları, haftada 5 gün antrenörleri gözetiminde tüm hijyenik kurallara uyularak antrenmanlarına devam ediyor. Takım Antrenörü Zekai Demir sporcuların yeni sezona sabırsızlıkla hazırlandıklarını dile getirerek çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Demir açıklamasında, “Sporcularımız kurallara uygun olarak çalışmalarına azimle devam ediyor. Muradiye Aile Yaşam Merkezi, Güzelyurt ve Toki-2’deki salonlarımızda sporcularımızı gruplar halinde çalışmalara alıyoruz. İnşallah normalleşme ile birlikte 2020-2021 sezonunda yapılacak olan ilk şampiyonada da Yunusemre Belediyespor’u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimiz Türkiye Şampiyonalarında dereceler yaparak, millî takıma sporcular kazandırmak. Ayrıca Balkan, Avrupa ve dünya şampiyonalarında da kulübümüz, ilimiz ve ülkemizin ismini duyurmak için mücadele edeceğiz. Bize çalışmalarımızda için destek veren başta Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi olmak üzere, Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanımız Arif Alkan’a, bizlere imkanlarını sunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel