Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

Yunusemreli antrenör yılın enleri arasına girdi

Yunusemre Belediyespor Wushu Takımını çalıştıran Yusuf Çetinkaya, antrenmanlarda gösterdiği özen ve performans dolayısıyla yılın en iyi antrenörü seçildi.

Yunusemre Belediyespor Wushu Antrenörü Yusuf Çetinkaya, Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Ege Bölgesi Ata Sporları Federasyonu Genel Kurul ve Tanıtım Toplantısında yılın en iyi hocası ödülüne layık görüldü. Yusuf Çetinkaya’ya ödülü Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan verdi. Ödüle layık görülmenin kendisini mutlu ettiğini anlatan Çetinkaya, her konuda yanlarında olan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti. Başarılı antrenör duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Wushu sporunu çocuklarımıza sevdirmek istiyoruz. Bunun için yoğun bir çaba harcıyoruz. Sporcularımıza yönelik yaptığımız faaliyetlerin takdir görmesi bizleri mutlu ediyor. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye ve Yunusemre Belediyespor Başkanımız Arif Alkan’a çok teşekkür ederim”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel