Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Yunusemre’den üreticiye destek

Yunusemre Belediyesi, Şehzadeler Ziraat Odası ile imzaladığı protokol kapsamında ilçe sınırları içerisindeki ova yollarının bakım ve onarımını yapacak.

Kırsal kalkınma hamleleriyle ilçede tarımsal ürün çeşitliliğini arttıran Yunusemre Belediyesi, üreticisini desteklemeye devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Şehzadeler Ziraat Odası ile ova yollarının bakım ve onarımı konusunda protokol imzalandı. Başkanlık makamında gerçekleştirilen törene Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Oda Başkanı Hüseyin Altındağ katıldı. Protokolün üreticilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Çerçi, “İlçe sınırlarımızdaki ova yollarının bakım ve onarımı için odamızla protokol imzaladık. Üreticimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Yunusemre Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden Oda Başkanı Hüseyin Altındağ ise üreticiye verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel