Öne Çıkanlar mısırdaki idam kararları nurullah savaş yunusemre recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Yunusemre'de Minik Öğrenciler Gül Dikti
 Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü tarafından yürütülen proje kapsamında öğrenciler, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile beraber gül ve mazı dikimi yaptı.

Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Abdulkadir Yetiş, öğrencilere ağaç sevgisini aşılamak amacıyla bu tür bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak öğrencilere ağacı sevdirmek ve yeşil bir Yunusemre oluşturmak amacıyla bu tür çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bugün İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Sınıfı öğrencileri ile beraber gül ve mazı dikiminin yanı sıra okul bahçesinde yabancı otlar ile mücadele çalışması gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları doğrultusunda gerek üniversitelerde, gerek liselerde, gerekse ilköğretim okullarında bu şekilde etkinlikler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“HER ÖĞRENCİMİZİN BİR GÜLÜ OLDU”

İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Sınıfı Müdür Yardımcısı Anıl Akdoğan ise Yunusemre Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen proje ile gül dikimi yaptıklarını belirterek, “Okul bahçemize ana sınıfı öğrencilerimiz ve Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelimiz ile beraber gül ve mazı dikimi yaptık. 75 öğrencimizin hepsinin de kendisine ait bir gülü oldu. Ağaç sevgisi bilincinin oluşturulması açısından gerçekleştirilen çalışma oldukça faydalı geçti. Etkinlikte emeği geçen başta Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’yi ve ekibini kutluyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel