Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

Yunusemre Meclisi Tarık Almış’ı Unutmadı
Yunusemre Belediye Meclisi, geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren hayırsever işadamı Tarık Almış’ı unutmadı. Manisa’ya spor ve sağlık alanında ciddi katkıları olan Almış’ın ismi, mahallesindeki parka verildi.
Yunusemre Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı, belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında yapılan toplantıda 28 madde görüşüldü. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Başkan Çerçi, Mayıs ayında yapılan çalışmaları değerlendirip, 26 Mayıs’ta kuraları çekilen Akgedik Yunuskent TOKİ Projesi’nde ev çıkan hak sahiplerine hayırlı olsun dileğinde bulundu. Başkan Mehmet Çerçi, 2. etap için ihalenin 2 ay içerisinde gerçekleştirileceğini belirtti.
TARIK ALMIŞ’A VEFA ÖRNEĞİ
Meclis, ilçe sınırları içerisinde muhtelif yerlerde isimleri olmayan parkların tespitinin yapılması kapsamında Güzelyurt ve 75. Yıl mahallelerinde 9 parkın ismini belirledi. Yapılan çalışmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren hayırsever işadamı Tarık Almış da unutulmadı. Spor ve sağlık alanında Manisa’ya önemli katkılarda bulunan merhum Almış’ın ismi, kendi adını taşıyan Manisaspor Tesislerinin yanındaki parka verildi.
YUNUSEMRE’DEN TEKNOKENT’E DESTEK
Toplantıda, Manisa ve sanayiciler için önem arz eden Celal Bayar Üniversitesi’nin bünyesinde yapılan Teknokent’e destek verilmesi kararı da görüşüldü. Meclis, Başkan Çerçi’ye Teknokent’e 1 milyon TL’ye kadar destek olma yetkisi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel