Öne Çıkanlar Serbest Gündem izmir istanbul Kula Devlet Hastanesi Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu enflasyon açıklaması

Yunusemre Kent Konseyinden kitap okuma seferberliği

Manisa’da kitap okuma alışkanlığını arttırmak amacıyla seferberlik ilan eden Yunusemre Kent Konseyi, bu kez Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Levent Şık’ın kaleme aldığı "Camdaki İzler" kitabını masaya yatırdı.

Geçtiğimiz ay Ümit Meriç’in Türk edebiyat ve felsefe tarihine yön veren isimlerinden babası Cemil Meriç’i kaleme aldığı "Babam Cemil Meriç" kitabını masaya yatıran Yunusemre Kent Konseyi üyeleri, bu ay ki etkinlikte Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ ) Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Levent Şık’ın yazdığı "Camdaki İzler" kitabı hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yunusemre Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, konsey üyeleri, kitabın yazarı Doç. Dr. Levent Şık ve çalışma grupları katıldı.

Toplantıda konuşan Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, “Bizler konsey olarak kitap okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla etkinliklerde bulunmaya devam ediyoruz. MCBÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Levent Şık’ın kaleme aldığı ‘Camdaki İzler’ kitabı masaya yatırdık. Özellikle yeni neslin kitap okuma alışkanlığı kazanması çok önemli. Okuyarak gelişebilir, ufkumuzu genişletebiliriz. Biz bir farkındalık yaratalım istedik. Konsey olarak bu tür etkinliklerde bulunmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşmanın ardından kitabın yazarı Doç. Dr. Levent Şık, kitabı hakkında bilgi verdi.

Anahtar Kelimeler:
Yunusemre Kent Konseyi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel