Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı manisa aile hekimleri derneği

Yunusemre Judo Şampiyonasına Damgayı Vurdu
Yunusemre Belediyespor Judo takımı sporcuları Bergama’da düzenlenen Mini Minikler ve Süper Minikler İllerarası Judo Turnuvası’nda mini minikler kategorisinde hem erkeklerde hem de kızlarda şampiyon oldu.
Yunusemre Belediyespor Judo Takımı, başarılarına bir yenisini ekledi. Yunusemre Belediyespor Judo sporcuları Bergama’da düzenlenen 10 takımdan 200 sporcunun katıldığı Mini Minikler ve Süper Minikler İllerarası Judo Turnuvası’nda 15 birincilik, 8 ikincilik, 10 üçüncülük madalyası alarak şampiyonaya damgasını vurdu. Yakalanan başarının kendilerini gururlandırdığını dile getiren Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, sporcularını kutladı.
Alkan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Belediyespor olarak her branşta başarılı sonuçlar elde etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Judo takımımız katıldığı hep turnuva ve şampiyonadan madalyalarla dönerek bizleri gururlandırıyor. Bergama’da düzenlenen Mini Minikler ve Süper Minikler İllerarası Judo Turnuvası’ndan sporcularımız toplam 33 madalyayla döndü. Bu başarıda emeği olan başta hocalarımız olmak üzere sporcularımıza ve onları spora yönlendiren ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel