Öne Çıkanlar Jandarma ekipleri hazine bakanı sosyal koruma ak parti ilk apantisit ameliyatı

Yunusemre Belediyespor Tansu Yanık’a Emanet
Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yunusemre Belediyespor, Teknik Direktör Tansu Yanık ile sözleşme imzaladı.
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme şansını son anda elinden kaçıran ve bu sezonda Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Yunusemre Belediyespor, Teknik Direktör Tansu Yanık ile anlaştı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine Yunusemre Belediye Başkanvekili İsmail Kadıoğlu, Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan ve Yunusemre Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri ile Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Gürkan Koyuncu katıldı.
Törende konuşan Yunusemre Belediye Başkanvekili İsmail Kadıoğlu, “Yunusemre Belediyespor bugün Tansu Yanık ile anlaşma imzalıyor. Tansu Yanık, değerli bir hocamızdır. Tansu hocamız ile lige güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Yunusemre Belediyespor ve Tansu hocamız için hayırlı olsun diyoruz.” dedi.
Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan da hedeflerinin bu sene BAL’a çıkmak olduğunu belirterek, ”Geçen sezon futbol takımımızın antrenörlüğünü yapan Sedat Öngider ve Ferdi Öztürk hocalarımız ile yollarımızı ayırmıştık. Kendileri bundan sonra Yunusemre Belediyespor’da farklı bir bünyede çalışmaya devam edecekler. Bu sene işimizi sıkı tutup BAL’a çıkmak istiyoruz. Tansu hocamıza güveniyoruz. Önümüzdeki sene Yunusemre Belediyespor’un Manisa’da alt yapıda ve A takımda iyi yerlerde olacağını umuyorum.” diye konuştu.
“HEDEFLERİ OLAN KULÜPTEYİM”
Teknik Direktör Tansu Yanık ise yeni ve büyük bir kulüp ile çalışacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu vurgulayarak, “Yeni, büyük bir kulüpte çalışma fırsatı bulduğum için çok şanslıyım. Bana bu fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hedefleri olan bir kulüpteyim. İnşallah başarıya hep beraber ulaşacağız. Bu kulüpte değerli büyüklerimiz var. Yunusemre Belediyespor’da sezon sonu hep beraber başarıya ulaşacağız.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından imza töreni gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel