Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

Yunusemre Belediyespor Farklı Yendi
 Yunusemre Belediyespor ligin 7. haftasında Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri’nde oynadığı müsabakada Murat Germen’i 7-1 yendi. Yunusemre Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri, Taylan Dumanlıbarut (3), Mehmet Salih Aşan (2), Aladdin Erdoğan (1) ve Murat Çevik (1) getirdi.
Yunusemre Belediyespor Genel Kaptanı Yılmaz Korap, yaptığı açıklamada “Lig’de ilk iki haftayı galip kapatmıştık. Sonraki üç maçtan da beraberlik ile ayrıldık. Geçen haftaki Mütevelli Belediyespor maçımızda ertelenmişti. Mutlak galibiyet hedefi ile çıktığımız müsabakada Murat Germen’i farklı yenmek bizleri çok mutlu etti. Bundan sonraki haftalarda da galip ayrılarak 3 puanı hanemize yazdırmak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bizlerden her zaman desteğini esirgemeyen Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyespor Başkanımız Arif Alkan ve yönetimi ile değerli futbolcularımız ve antrenörümüz Sedat Öngider’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Yunusemre Belediyespor, Süper Amatör Lig’in 8. haftasında lider Manisa Sanayi ile mücadele edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel