Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Yunusemre Belediyesinden iki aileye erzak desteği

Yunusemre Belediye Meclisi Sosyal Yardım, Yaşlı, Engelli, Çocuk ve Kadın Komisyonu Üyeleri ve Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan iki engelli aileyi ziyaret ederek erzak ve hijyen kolisi desteğinde bulundu.

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Yunusemre Belediyesi, vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor. Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım, Yaşlı, Engelli, Çocuk ve Kadın Komisyonu Üyeleri ile Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, daha önce tekerlekli sandalye desteğinde bulunulan Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde oturan iki aileye ziyarette bulundu. Ziyarete Yunusemre Belediye Meclisi Sosyal Yardım, Yaşlı, Engelli, Çocuk ve Kadın Komisyonu Üyeleri İsmet Akçay, Zühre Karabulut, Atilla Demir ve Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız katıldı. Ailelere hijyen ve erzak kolisi verildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren aileler, desteklerinden dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel