Öne Çıkanlar yunusemre manisa sarıgöl mısırdaki idam kararları nurullah savaş

Yunusemre Belediyesinden 250 bin metrekarelik yol çalışması

Bozulan ve ihtiyaç duyulan yollarda kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi, 2021 yılı içerisinde 250 bin metrekare kilitli parke taşı döşedi.

Kilitli parke taşı döşeme, asfalt sathi kaplama, ova yolları ve karo döşeme çalışmasını 2021 yılı içerisinde de sürdüren Yunusemre Belediyesi, bu yıl 250 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşeme çalışması yaptı. Ekipler, 70 bin metrekare asfalt sathi kaplama, 15 bin metrekare karo taşı döşeme, 152 km yeni ova yolu açma, 254 km ova yolu bakım çalışması yaptı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Ekiplerimiz her daim vatandaşlarımızın refah ve huzurunu sağlamak için çalışıyor. İlçemizde ihtiyaç olan mahallelerde kilitli parke taşı döşeme, asfalt sathi kaplama, karo döşeme ve ova yolu yapımı çalışması gerçekleştiriyoruz. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel