Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Yunusemre Belediyesi elini mazlumlara uzattı

Yunusemre Belediyesi, Manisa’daki sivil toplum kuruluşları ile el ele vererek sınırdaki Türkmen Dağı bölgesine inşaat malzemeleri ve gıda kolisi gönderiyor.

Yunusemre Belediyesi, Manisa’daki sivil toplum kuruluşları ile 2011 yılında başlayan iç savaştan dolayı mağdur olan Türkmen Dağı ve İdlib bölgesinde hayata tutunmaya çalışan mazlumlar için 20 tonluk inşaat malzemesi ve gıda kolisi hazırlandı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, mazlum milletlerin yanlarında olduklarını söyledi. Belediye Başkanı Çerçi, “Yunusemre Belediyesi olarak kimsesizlerin kimi olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürümüz ve diğer sivil toplum kuruluşlarımız bu yardım projemizi koordine ediyorlar. Türkmen Dağı ve İdlib bölgesinde kardeşlerimiz zor durumda hayatlarını idame ettirmeye çalışıyorlar. Mazlum insanların duası bizim için çok önemli. Bizler mazluma yardım elimizi uzatıyoruz. Bundan sonra da kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel