Öne Çıkanlar Başakşehir akhisar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü

Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcılığına  Yılmazbaş Getirildi
 Yaklaşık 20 yıllık devlet memuru olan Hakan Yılmazbaş, 1996 Yılında TEDAŞ’da devlet memurluğuna ilk adımı attı. TEDAŞ’da Satın alma şefliği, İdari İşler şefliği ve İnsan Kaynakları şefliği görevlerinde bulunan Yılmazbaş, TEDAŞ’ın özelleşmesi ile Manisa Belediyesi’ne atandı. Manisa Belediyesi’nde Sosyal Yardım İşleri Şefi ve Fen İşleri Müdürlüğü Şefliği görevlerinde iken Büyükşehir Yasası ile yeni kurulan 2 ilçeden biri olan Yunusemre Belediyesi’ne atanan Yılmazbaş, Destek Hizmetler Müdürlüğü’nde şef ve Destek Hizmetler Müdürlüğü yaptı. Destek Hizmetler Müdürlüğü görevini başarı ile sürdüren Yılmazbaş, Yunusemre Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatı ile Başkan Yardımcılığı görevine getirilen beşinci isim oldu.

Kendisine verilen bu görevden dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye, teşekkür eden Yılmazbaş, “Yaklaşık 20 yıldır devlet memurluğu görevindeyim ve şahsıma verilen her görevi hakkı ile yerine getirdim.’’ dedi.

Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak Manisa ve Yunusemre ilçesine büyük hizmetleri kazandırmak için sürekli çalıştıklarını ve gece gündüz demeden ekibimizle birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz diyen Yılmazbaş, Yunusemre ilçesi hem yüzölçümü hem de nüfus olarak Manisa’nın en büyük ilçesi, bu yüzden çok çalışmamız gerekiyor. Ben ve mesai arkadaşlarım Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları doğrultusunda ilçemize faydalı olmanın mücadelesini vereceğiz.” dedi.
Evli ve 1 Kız çocuğu babası olan Hakan Yılmazbaş ayrıca Türk Kızılay’ı Manisa Şubesi Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel