Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Yerli Malı Haftasına iller arası kutlama

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftasında bu yıl Manisalı ve Sinoplu öğrenciler etkinlikler kapsamında kendi illerinin yöresel yiyeceklerini kardeş sınıflarına gönderdi.

Tutum, Yatırım ve Türk Malları (Yerli Malı) Haftası Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu 1-E Harikalar Sınıfı öğrencileri tarafından anlamlı bir etkinlikle kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu 1-E sınıfı öğretmeni Halis Karataş, "Bu etkinliği kardeş okul ve kardeş sınıfımız olan Sinop Ayancık Cumhuriyet İlkokuluna hem Manisa’mızın yöresel yiyecek ve ürünlerini tanıtmak hem de kardeşlik duygularını geliştirmek amacıyla velilerimizin katkılarıyla çam sakızı çoban armağanı yiyeceklerimizi gönderdik. Aynı şekilde kardeş sınıfımız 1-A sınıfı da Pınar Gül öğretmenleri öncülüğünde Sinop’un yöresel yiyeceklerini Manisa 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu 1-E Harikalar sınıfımıza gönderdi. Böylece iki okul arasında bir gönül köprüsü inşa ettik.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel