Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

Yeni kepçelerle MASKİ filosu daha da güçlendi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmalarını daha hızlı şekilde yapabilmek adına bünyesine 1 milyon 624 bin TL tutarında 7 adet kazıcı yükleyici kepçe ilave etti.

İl geneline kaliteli altyapı hizmeti sunan MASKİ Genel Müdürlüğü, yürüttüğü çalışmalarda daha hızlı sonuç almak için araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Bünyesinde bulunan 421 araçlık filosuna, 1 milyon 624 bin TL değerinde 7 adet kazıcı yükleyici kepçe daha ekleyen MASKİ, altyapı hizmeti veren iş makinesi sayısını arttırdı. MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesine dahil edilen yeni kepçeleri ilçelere teslim edilmeden önce inceledi. Yaptığı incelemede Coşkun’a, Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay ve İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay eşlik etti.

“Altyapı çalışmalarımızı daha da hızlı yapacağız”
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, 2 yıldır sürdürdükleri altyapı çalışmalarının daha hızlı bir şekilde sonuçlanması adına hizmet araçları sayılarını arttırdıklarını belirtti. Coşkun, “Vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetin daha da kaliteli hale gelmesi için araç filomuzu genişletiyoruz. Manisa’mızın 17 ilçesine altyapı hizmeti ulaştırırken çalışmalarımızı daha seri şekilde yapabilmek adına bünyemize yeni araçlar katıyoruz. Bu araçlarımızdan 2’sini merkezde, 5’ ini de Alaşehir, Kula, Salihli, Turgutlu ve Selendi ilçelerimizdeki çalışmalarımızda kullanmak üzere teslim edeceğiz. İdaremize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel