Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Jandarma ekipleri Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi ak parti

Yazar Doğan Cüceloğlu’ndan Somalı Velilere Mesaj
Soma Madenciler İlkokulu velileri bu ay 6’ncısı düzenlenen Kitap Dostları buluşmasında Doğan Cüceloğlu’nun ’Savaşçı’ adlı kitabı için biraraya geldi. Toplantı için okul idarecileri tarafından irtibata geçilen ünlü yazar ise velilere gönderdiği mesajında, "Umarım bu tavrınız diğer velilere ve okullara örnek olur." dedi.
Turgutalp Madenciler İlkokulu Kitap Dostları altıncısını düzenledikleri kitap söyleşisinde, hayatı, psikolojiyi, toplumu, felsefeyi, insan ilişkileri ve iletişimi, kitap ışığında, yeniden ele aldı. Okul Müdürü Erdem Sevim, "Projemiz Kitap Dostları Buluşmaları gelecek eğitim-öğretim yılında da devam edecek." dedi.
Söyleşide psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu’na ulaşılarak proje hakkında bilgi verildi ve yazar e-mail yoluyla Turgutalp Madenciler İlkokulu Kitap Dostları’na bir mesaj gönderdi.
Doğan Cüceloğlu gönderdiği mesajında şunlara yer verdi:
"Değerli Madenciler İlkokulu Velileri; Aylin Öğretmenin aracılığıyla sizlere ulaşıyorum. Kitap okuyarak kendinizi geliştirmek istemenizi takdirle karşıladım. Kitap okuma kendine değer veren insanların yapacağı bir tavır ve davranıştır. Kendine değer veren kişi ilişki içinde olduğu herkesi değerli kılar. Böyle bir tavır içinde kendinizi değerli kılarak eşinizi, çocuklarınızı, arkadaş ve dostlarınızı ve içinde yer aldığınız toplumunuzu değerli kılıyorsunuz. Ana baba olduğunuz için sizin çocuklarınızı değerli kılma tavrınızı alkışlıyorum. Çocuklar önce kendi gelişimlerine değer veren anneler ve babalar yanında gerçekten gelişirler. Sadece bedenen değil kafa ve ruhlarıyla gelişirler. Umarım bu tavrınız diğer velilere ve okullara örnek olur. Bu programın başlamasına vesile olan tüm müdür, öğretmen ve velileri tebrik eder, saygılarımı sunarım. En içten dileklerimle."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel