Öne Çıkanlar nurullah savaş mısırdaki idam kararları recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu yunusemre

Yaz Dönemi Kurs Kayıtları 17 Haziran’da Sona Erecek
Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Atatürk Gençlik Merkezi ve Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde 18 Mayıs’ta başlayan 2016 yaz dönemi kurs kayıtlarının 17 Haziran’a kadar devam edeceği bildirildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi ve Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezleri’nde 2016 yılı yaz dönemi kursları başlıyor. Meslek edinmek ve kendini her alanda geliştirmek isteyenler, 17 Haziran’a kadar Gençlik Merkezlerindeki kurslara kayıt yaptırmaları gerekiyor. Ahşap boyama kurslarından, resim kursuna, bilgisayar kursundan diksiyon eğitimine kadar her alanda eğitim veren merkezler, geniş bir yelpazede kurs seçeneği sunuyor.
HAZİRAN AYINDA KAYITLAR BİTECEK
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, 18 Mayıs tarihinde başlayan başvuruların 17 Haziran’a kadar devam edeceğini söyledi. Ustamehmetoğlu, 12 yaşından büyük herkesin kurslardan yararlanabileceğini belirterek, kayıt için nüfus cüzdanı fotokopisi, bir adet fotoğraf ve belediyeden alınacak olan sicil numarasının yeterli olduğunu sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel