Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU şehitler için kınama

Yaya ve araç geçişleri güvenli hale getirildi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesine bağlı Temrek Mahallesinde bulunan derede menfez çalışmasını tamamladı. Yapılan çalışma ile yağışlı havalarda meydana gelen olumsuzluklar engellenmiş oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki derelerde temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmalarına devam ederek dereleri sağlıklı ve güvenli hale getirmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın, Köprübaşı’nın Temrek Mahallesinde bulunan derede ortak yürüttükleri menfez çalışması tamamlandı. Toplamda 12 metre uzunluğunda 6 adet prefabrik hazır kutu menfez çalışması ile dere üzerinden yaya ve araç geçişi sağlıklı bir şekilde yapılmaya başlandı. Derenin yerleşim birimleri içerisinde kalan kısmında özellikle yağışlı havalarda vatandaşların karşıdan karşıya geçme problemi ortadan kalkmış oldu. Menfez çalışmasının tamamlanarak sağlıklı ve güvenli geçişin sağlandığı derede Köprübaşı MASKİ İlçe Sorumlusu Enver Çetin çalışmaları yakından takip etti.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Köprübaşı ilçesinin Temrek Mahallesindeki derede menfez çalışmalarının tamamlandığını ve vatandaşların güvenli bir şekilde dere üzerinden geçişlerinin sağlandığını belirtti. Başaran, ”MASKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak için Manisa genelinde çalışmalarımız sürüyor. Köprübaşı ilçemizin Temrek Mahallesinde bulunan derenin özellikle yağışlı havalarda dere üzerinde yaya ve araç geçişi sağlayan noktada çökmelerin olduğu bilgisini aldık. İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanlığımız ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığımızın ortaklaşa yürüttükleri çalışma ile bu sorunu ortadan kaldırdık. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde dere üzerinden geçişlerini sağlamış olduk. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel