Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Vali Karadeniz, START IN Projesi çalışmaları hakkında bilgi aldı

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, makamında ağırladığı İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici’den START IN "Avrupa’da Kapsayıcı ve Yenilikçi Girişimcilik Eğitiminin Geliştirilmesi" konulu KA 201 Projesi Final Raporu ve projede gelinen son durum hakkında bilgi aldı.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmettin Okumuş ve AR-GE Sorumluları, Vali Yaşar Karadeniz’i ziyaret etti. Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatörlüğünde yürütülen START IN “Avrupa’da Kapsayıcı ve Yenilikçi Girişimcilik Eğitiminin Geliştirilmesi” konulu KA 201 Projesi Final Raporu ve projede gelinen son durum hakkında Vali Yaşar Karadeniz’e bilgi verildi.
START IN Projesinin amacının, Avrupa'da okullarda yeni bir girişimcilik eğitim modeli tasarlamak ve geliştirmek, gençlerde sosyal inovasyon ve sosyal girişimcilik becerilerini artırmak olduğunu belirten Vali Karadeniz, proje sorumlularına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel