Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Vali Karadeniz Başkan Çerçi’den projelerini dinledi

Yunusemre Belediyesini ziyaret eden Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, çalışmalar ve projelere ilişkin Başkan Çerçi’den bilgi aldı.

Vali Yaşar Karadeniz, kurum ziyaretleri kapsamında Yunusemre Belediyesini ziyaret etti. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’nin Yunusemre ilçesinde gerçekleştirilen çalışmalar ve projelere ilişkin bilgi verdiği ziyarette ilçede gerçekleştirilen kültürel faaliyetler de görüşüldü. Ziyarette Başkan Çerçi ‘Yüzüncü Yıla Yüz Proje’ arasında yer alan ve içinde Manisa’da yetişen Osmanlı padişahları, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Manisalı milli mücadele kahramanları ile Yunus Emre ve Taptuk Emre’nin heykellerinin yanı sıra o dönemi mizanse eden ortamların canlandırıldığı ve yapımında sona yaklaşılan müze hakkında da bilgi verdi.

Vali Karadeniz, Başkan Çerçi ve ekibine gerçekleştirmiş oldukları faaliyetler için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel