Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Vali Güvençer Diyanet Eğitim Merkezini inceledi
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaretler yaparken, Diyanet Eğitim Merkezinde de incelemelerde bulundu.
İlk olarak Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İsmet Taner ve yönetimini ziyaret eden Vali Güvençer, daha sonra Demokrat Parti Manisa İl Başkanı Nazif Beygit ve yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Vali Güvençer’in ziyareti nedeniyle teşekkür eden Beygit, günün anısına Vali Güvençer’e hediye sundu.
Beygit, Vali Güvençer’in kendilerine yaptığı ziyaret nedeniyle teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.
Vali Güvençer de, iade-i ziyaret yaptığı kurumların kendisine yaptıkları güzel karşılamalar nedeniyle teşekkür etti. Demokratik toplumlarda sivil toplum kuruluşlarının güçlü olduğunu belirten Vali Güvençer, çalışmaları nedeniyle sivil toplum kuruluşlarını tebrik etti.
Diyanet İşleri Başkanlığı Manisa Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Akkuş’u da ziyaret eden Vali Güvençer, merkezi gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel