Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Üzümler yarıştı, sahipleri altın kazandı

Salihli Ovası’nın bereketli topraklarında yetişen sultani çekirdeksiz kuru üzümler, bir yıl aradan sonra 2’nci kez gerçekleştirilen Kurtuluş Günü 2. Kuru Üzüm Şenliği ve Tarım Festivali’nde yarıştı. Dereceye giren üzümlerin sahipleri ise altın kazandı.

Salihli Belediyesi öncülüğünde Ticaret Borsası, Ziraat Odası, özel bir banka ve okul işbirliğinde bölgenin en önemli ürünü çekirdeksiz kuru üzümün tanıtımı amacıyla bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen Salihli’nin Kurtuluş Günü 2. Kuru Üzüm Şenliği ve Tarım Festivali’nde ilçenin bereketli topraklarında yetişen kuru üzümler yarıştı. Tezgahtaki kuru üzümler, jüri üyeleri tarafından renk, tat ve büyüklüklerine göre değerlendirildi.

Yarışmada 1. olan Hidayet Öztürk’e tam, 2. Niyazi Kaçar’a yarım ve 3. Emin Demiray’a çeyrek altın verildi. Üreticilerin ödüllerini ise protokol üyeleri tarafından verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel