Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Ünlülerin balmumu heykelleri Salihli’de

Dünyaca ünlü tanınmış birçok ismin balmumu heykelinin yer aldığı sergi, Manisa’nın Salihli ilçesindeki bir alışveriş merkezinde açıldı.

Cengiz Dolu tarafından yapılan heykellerden oluşan Balmumu Heykel Müzesi’nin bazı eserleri, Salihli’deki bir AVM’de sergileniyor.

2 Mart Perşembe gününe kadar açık kalacak olan sergide, Marilyn Monroe, Leonardo Da Vinci, Charlie Chaplin, Brad Pitt, Angelina Jolie, Shrek Ailesi, Buz Devri Kahramanları, Harry Potter, Fredy Kruguer, Karayip Korsanları, Red Kit, Daltonlar, Robert Pattinson, Dostoyevski, Albert Einstein, Leonardo Di Caprio gibi ünlü isim ve çizgi karakterlerin balmumu heykelleri yer alıyor.

Özel stantların üzerinde sergilenen heykelleri bir taraftan ilgiyle inceleyen konuklar bir taraftan da hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmiyor.

Anahtar Kelimeler:
DÜNYACAÜNLÜ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel