Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem şehzadeler belediyesi Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu

Ülkücü gençlerden "Uyuşturucuya hayır" kampanyası

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, uyuşturucuyu bağımlığına karşı “Uyuşturucuya Hayır” kampanyası başlattı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Türkiye’de ve dünyadaki gençleri etkisiz hale getirmek isteyen uyuşturucuyu bağımlığına karşı “Uyuşturucuya Hayır” kampanyası başlattı. Manisa Ülkü Ocakları Bayan Birimi de 1-7 Mart tarihleri arası kutlanan Yeşilay Haftası kapsamında uyuşturucu, madde bağımlılığı, alkol ve sigarayla mücadele etmek amacıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda stant açtı. Ülkü Ocakların bayanları, “Ülkü Ocaklarıyız bağımlılığa karşıyız", "Yaşamayı seç", "Yaşasın ülkü ocakları", "Ocakta çay içen genç sokakta uyuşturucu içemez", "Arkadaşım gel bir çay içelim. Ocakta çay vakti” yazılı pankartlar açtı. Ülkücü gençler ayrıca vatandaşları bağımlılıkla mücadele konusunda da bilgilendirdiler.

Manisa Ülkü Ocakları Bayan Birimi Başkanı Gizem Yıldız, yaptığı açıklamada “Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz’un bağımlılığa karşı başlattığı projede bizler de Yeşilay Haftasında bu mücadelemizi göstermek, gençliğimizi bilinçlendirmek istedik” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Uyuşturucuya Hayır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel