Öne Çıkanlar kenan ışık kısa film manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı şehzadeler belediyesi

Ulaşımın Aktörleri Toplantıda Bir Araya Geldi
Alaşehir’de Büyükşehir Yasası’nın toplu taşımada getirdiği yeniliklerin eyleme geçirilmesi için Alaşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde çalışmalara başlanıldı.
Büyükşehir Yasasının toplu taşımada getirdiği kolaylık ve yeniliklerin en son halkasına eklenecek olan değişikliklerden bir tanesini daha eyleme geçirmek üzere Alaşehir Belediyesinin ev sahipliğinde çalışmalara başlanıldı. Konuya ilişkin şoför esnafının kaygılarını yerelde tartışmak ve ortak akılla tüm tarafları memnun edecek bir uzlaşıda buluşmak üzere Şoförler Odası Başkanı Bünyamin Kapucu’nun talebiyle Alaşehir Belediye Meclis Salonunda masaya yatırıldı. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantının sekretarya hizmetlerini ise Zabıta Müdürü Erol Kacar yaptı. Söz konusu toplantıya, projenin Büyükşehir nezdindeki planlamadan sorumlu yüklenici firma temsilcisince ön sunumla başlanıldı. Hedeflenen bu projenin hayata geçirilmesiyle Alaşehir’de şimdiye kadar hizmet veren tüm taşıma kooperatiflerinin tek bir çatı altında toplanılarak araç başına aylık yaklaşık 2 bin 600 lira civarında bir tasarruf sağlanacağı kaydedilirken, mevcutta ki işlevini yitiren vasıtaların da yenilenerek bütün araçların elektronik kart okuyuculu, klimalı ve engelli kullanımına uygun olacağı ifade edildi. Projenin start almasıyla beraber 65 yaş üstü, gazi ve engellilerin bu hizmetlerden ücretsiz faydalandırılması karşılığında ise havuza katılan tüm sürücülere aylık 750 lira ekstra nakdi ödeme yapılacağı ayrıca dip not olarak iletildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel