Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Üç Yüz Fidan Toprakla Buluştu
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 11’inci Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri kapsamında Manisa-Menemen Yolu üzerinde bulunan alana üç yüz adet fidan dikimi gerçekleştirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen 7’nci Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında Manisa-Menemen Yolu üzerinde bulunan alana üç yüz adet çam fidan dikimi gerçekleştirildi. Etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, yetkililer ve vatandaşlar katıldı.
Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe 11’inci Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri’nin 3 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek etkinliklerle devam edeceğini belirterek tüm Manisalıları etkinliklere davet etti. Yapılan açıklamanın ardından katılımcılar tarafından çam ağacı fidanları toprağa dikildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel