Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

TVF Başkanı Mutlugil Salihli’yi övdü
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, Türkiye Erkekler Voleybol Milli Takımının CEV 2017 Avrupa Voleybol Şampiyonası finalleri için geldiği Turgutlu’da Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ile buluştu.
İlçede voleybolun sevilmesine öncülük eden Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımının Türkiye 2. Liginde yenilgisiz şampiyon olarak tarihi bir başarıya imza attığını söyleyen Başkan Mutlugil, sportif alandaki başarılarından dolayı Salihli’yi övdü.
Salihli’de inşaatı süren Atatürk Spor Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzunun tamamlanmasından sonra ilçenin uluslararası standartlara sahip bir tesise kavuşacağını belirten Mutlugil, spora yaptığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti. Salihli’ye yaptığı ziyarette uluslararası spor tesisinde incelemelerde bulunduğunu anlatan TVF Başkanı Mutlugil, milli takımlar bazında düzenlenecek olan spor organizasyonları için Salihli Atatürk Spor Salonunun da milli maç programına dahil edileceğini müjdeledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel