Öne Çıkanlar kenan ışık kısa film manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı manisa aile hekimleri derneği

Türkiye’nin En Büyük Tam Otomasyonlu Otoparkı Açılışa Hazır
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı tamamlanan ve Türkiye’nin en büyüğü olan 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otoparkta incelemelerde bulundu. Başkan Ergün, modern bir teknoloji ile hizmet verecek olan otoparkın açılışını 1 Haziran tarihinde gerçekleştireceklerini belirtti.
Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkının yapım çalışmaları tamamlandı. Otoparkta incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı tamamlanan ve modern bir teknolojiyle hizmet verecek olan 560 araçlık otoparkın, bölgedeki otopark sorununu önemli ölçüde çözeceğini söyledi.
Açılış öncesinde otoparktaki son durumu değerlendiren Başkan Ergün’e, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve yetkililer de eşlik etti. Otoparkın çalışma sistemi ve çevresindeki düzenlemeleri de inceleyen Başkan Ergün, 1 Haziran itibarı ile otoparkın tam kapasite ile hizmet vermesi için tüm hazırlıkların tamamlanması talimatını verdi. Başkan Ergün, “1 Haziran’da açılışını gerçekleştireceğimiz Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkını Manisa’ya kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Otoparkımız, 560 araç kapasitesi ile Haziran ayından itibaren Manisalıların hizmetinde olacak. Hayırlısı olsun.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel