Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Türk Sağlık Sen yaşlıları unutmadı

Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Manisa Şubesi Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında İsmail-Muammer Cider Huzurevini ziyaret etti.

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası kapsamında Türk Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Rıtvan Mutlu, Türk Sağlık-Sen Manisa Şubesi Kadın Kolları Başkanı Hülya Fisun Berçin ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesine ait İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu’nda kalan büyükleri ziyaret ederek ellerini öptü. Yaşlılarla tek tek ilgilenen sağlıkçılar büyüklerinin ellerini öperek çam sakızı çoban armağanı hediyeler takdim etti.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini kaydeden Türk Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Rıtvan Mutlu, “Yaşlılarımızı yılda bir gün değil, her gün hatırlamamız gerekiyor. Ama ne yazık ki günlük işlerimizden dolayı amcalarımızı, teyzelerimizi kısaca büyüklerimizi ziyaret edemiyoruz. Bizde bu hafta nedeniyle ziyaret ettik, gönüllerini aldık.” diye konuştu.

Huzurevi sakinleri ise ziyaretin kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Türk Sağlık Sen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel