Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Turgutlusporlu Sarper Çağlar U19 Milli Takımı aday kadrosunda

Sezon başında Galatasaray’dan kiralık olarak TFF 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor’a transfer olan genç oyuncu Sarper Çağlar, U19 Milli Takımının 26 Aralık-05 Ocak tarihlerinde Antalya’da yapacağı hazırlık kampının aday kadrosuna çağrıldı.

Sezon başında Galatasaray’dan TFF 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor’a kiralık olarak transfer olan 18 yaşındaki Sarper Çağlar, U19 Milli Takım aday kadrosuna davet edildi. U19 Milli Takımının 26 Aralık-5 Ocak tarihleri arasında Antalya’da hazırlık kampı yapacağı öğrenildi. Turgutluspor Kulübünden yapılan açıklamada, "U19 Milli Takım aday kadrosuna çağrılan oyuncumuz ve tüm milli takımdaki sporcularımıza başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel