Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Turgutlulu Çocuklardan Alkışlanacak Hareket
Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, el çantasını kaybeden vatandaşla çantayı bulan çocukları bir araya getirdi. Çocukların alkışlanacak hareketi karşısında duygulandığını ifade eden kayıp çantanın sahibi Şadiye Singh, “Paranın hiç önemi yok. Önemli olan duyarlılık. İçerisinde değerli eşyalarımın olduğu çantamı bulmama yardımcı olmalarından dolayı Zabıta Müdürlüğümüze ve duyarlı çocuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kayıp el çantası bularak kendilerine teslim eden çocuklarla, çantanın sahibi kadını bir araya getirdi. Şadi Turgutlu Ortaokulu öğrencilerinden Yaşar Bozkurt ve Kadir Yükselay, Atatürk Bulvarı’nda buldukları el çantasının içini açmadan doğrudan Zabıta Müdürlüğü’ne getirerek, zabıta personeline teslim etti. Çocuklar, çanta sahibi bulunana dek Zabıta Müdürlüğü’nde ağırlanırken, çanta içerisinde bulunan kimlikten yola çıkan ekipler de gerek anonslarla gerekse olay mahallinde vatandaşı aradı. Kayıp çantanın sahibi Şadiye Singh’e ulaşan ekipler, Singh ile çocukları bir araya getirdi. Çocuklar, herkese örnek olmak istediklerini belirtirken, Singh de duygularını şu şekilde ifade etti:

“Çantamın içerisinde ne olduğunun önemi yok. Önemli olan çocukların böylesi bir olay karşısında doğru olanı yapmaları. İnsanlık hali bu, çantamı kaybettikten sonra şaşkınlık yaşamıştım. Bulvarda gezdim ama bulamadım. Sağ olsunlar çocuklar hem bulmuş hem de yetkili mercilere teslim etmiş. Başta çocuklarımız olmak üzere Zabıta Müdürü Bülent Gökmen, zabıta komiseri Hasan Kızıl ve zabıta memuru Ertan Pisil olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ederim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel