Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Turgutlu’da Pazaryeri, Otopark Ve Meydan Projesine Tam Not
Turgutlu Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla ilçeye kazandırılan cumartesi kapalı pazaryeri, otopark ve meydan, hem esnafı hem de halkı memnun etti.
Şehitler Mahallesi’ne olduğu kadar Turgutlu’ya da prestij katan cumartesi kapalı pazaryeri otopark ve meydanında haftanın 1 günü kurulan pazar, Turgutlu halkının beğenisini topladı. Zeminde 279 meyve, sebze, bakliyat ve oyuncak satan esnaf ile 36 balıkçı, peynirci ve tavuk ürünleri satan esnafın yer aldığı, üst katta da 76 tuhafiyecinin hizmet verdiği alandaki düzen ve konfor, eski haliyle kıyaslandığında ortaya olumlu görüşler çıkardı.
Turgutlulu vatandaşlar, pazar şemsiyelerinin yarattığı karmaşa ve görüntü kirliliğinden arındırılmış oldukça estetik bir görünüme kavuşan alanda rahat alışveriş yapma imkanına sahip olduklarını söylerken, pazarcı esnafı da yapılan yeni düzenlemeyle daha düzenli, daha konforlu ve dış etkenlere maruz kalmayan yeni pazar alanının kendilerine rahat çalışma ortamı sağladığını ifade etti. Görüşlerini bildiren pazarcı esnafı, 1 yıldan daha az bir sürede yapımı gerçekleştirilen modern alandan dolayı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel