Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

Turgutlu’da çocukları sevindirecek çalışma

Turgutlu Belediyesi Albayrak Mahallesine yeni bir çocuk oyun grubu kazandırıyor. Bununla birlikte kent genelindeki parke taşı tamirat çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Albayrak Mahallesinde çocuk oyun grubunun yapım çalışmalarına başlandı. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu’nun yanındaki yeşil alanda zemin çalışmalarıyla başlayan çocuk oyun grubunun yapımının kısa süre içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise tamirat çalışmalarına devam ediyor. Irlamaz Mahallesi ile Ergenekon Mahallesi Yakamoz Sokakta bozulan yollarda tamiratlar ekiplerce gerçekleştiriliyor. Selvilitepe Mahallesi Irlamaz Yolunda ise yapılan parke tamiratları ekipler tarafından tamamlandı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Albayrak Mahallemizde yaşayan çocuklarımızın yüzünü güldürecek bir çalışmayı hayata geçiriyoruz. Ender Sokaktaki yeşil alanda yapımına başladığımız çocuk oyun grubu ile çocuklarımızın yaşıtlarıyla güvenli ve konforlu vakit geçirmelerini arzu ediyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak Albayrak Mahallemizde çocuk oyun grubunu kazandıracağız. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ise merkez ve kırsal mahallelerimizde altyapı çalışmaları ve yoğun kullanımdan kaynaklı bozulan yollarda parke tamiratlarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel