Öne Çıkanlar mısırdaki idam kararları nurullah savaş yunusemre recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Turgutlu Yaşanılabilir Bir Kent Olacak
 Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ETV ekranlarından yayınlanan ve moderatörlüğünü Arif Pektaş’ın yaptığı ‘Kasabadan Turgutlu’ya’ adlı programın bu haftaki konuğu oldu. Turgutlu’ya dair herşeyin samimi bir sohbet havası içinde anlatıldığı programda Turgutlu’nun çehresini değiştirecek hizmetler anlatıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu’ya kazandıracağı projeleri paylaşan Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlk olarak Turgutlu’da cumartesi pazarı olarak bilinen yerin modernleşmesi adına Büyükşehir Belediyesi’nin Kapalı Pazaryeri ve Otopark projesini hayata geçirdiğini belirten Gençoğlu, projede sona gelindiğinin de müjdesini verdi. Modern şehircilik anlayışının her geçen gün daha önem kazandığını belirten Gençoğlu, “Kapalı Pazar Yeri ve Otopark projemiz ile Turgutlu’da modern şehircilik anlayışını harekete geçirmiş olacağız. Bu projeyi hayata geçirmemizde bizlere her anlamda desteğini esirgemeyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e de teşekkür ederim” diye konuştu.

TURGUTLU’YA MODERN KAVŞAK GELİYOR

Programda Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştireceği hizmetleri anlatan Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu’nun en önemli sorunlarından biri olan E-96 Karayolunun merkez mahallelerinden geçmesinin büyük problemler yaşattığını belirtti. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ise Büyükşehir Belediyesi ile beraber bu çok önemli projeyi hayata geçirmek için hızlı bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kavşak projelerine çok önem verdiğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, göreve geldiği günden bu yana Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile gerçekleştirdiği her sohbette kavşak projesinin önemine değindiğini dile getirerek, projenin gerçekleşmesi ile şehir içi trafik ile şehir dışı trafiğin birbirinden ayrılacağını, Turgutlu’yu çok büyük sorundan kurtaracaklarını belirtti.


TURGUTLU’YA BÜYÜK HİZMETLER KAZANDIRILIYOR

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, programda Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt konusunda Turgutlu’da 88 kilometrelik bir çalışması olduğunu belirtti. Taş parke çalışması ile de mahallelerin tozdan ve çamurdan kurtulduğunu dile getiren Gençoğlu, bu çalışmaların Turgutlu Belediyesi ile işbirliği ile gerçekleştiğini belirtti. Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ile ilgili de konuşan Gençoğlu, tesisin tamamlandıktan sonra Turgutluda toplanan çöplerin buradan alınarak, aktarma ile Uzunburuna aktarılacağını belirtti. Turgutlu’ya kazandırılacak Turgutlu Ovacık Doğal Gençlik Kampı, Irlamaz Rekreasyon Projesi, Gıda Bankası, Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu projeleri ile MABEM ve MASMEK kursları ve Ulaşımda ilçeye kazandırılan yeni otobüslerinde konuşulduğu programda Turgutlu’ya 2016 yılında kazandırılacak vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel