Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

Turgutlu ovası güvenlik kameralarıyla izlenecek

Turgutlu Belediyesi, Turgutlu Çiftçi Koruma Başkanlığı, Turgutlu Ticaret Odası, Turgutlu Ticaret Borsası, Turgutlu Ziraat Odası ve Esnaf Kefalet Odasıyla birlikte ovaların güvenliğinin sağlanmasına yönelik proje hayata geçirdi.

Turgutlulu çiftçilerin ovalarında yaşanan hırsızlık sorunu ile ilgili Turgutlu Belediyesi, Turgutlu Çiftçi Koruma Başkanlığı, Turgutlu Ticaret Odası, Turgutlu Ticaret Borsası, Turgutlu Ziraat Odası ve Esnaf Kefalet Odası ortaklaşa bir projeye imza attı. Söz konusu proje kapsamında Turgutlu Ovası 32 adet güvenlik kamerasıyla 7 gün 24 saat olası bir hırsızlık sorununa karşı kontrol edilecek. Çalışmalar doğrultusunda Turgutlu Ovasına 12 kamera kurularak projenin ilk etabı tamamladı.

Turgutlu Çiftçi Koruma Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyaret sırasında açıklamada bulunan Başkan Çetin Akın, “Çiftçilerimizin ovasında hırsızlıkla ilgili yıllardır çok ciddi şikayetler alıyorduk. Çiftçilerimizin yaşadıkları bu sorunlara çözüm bulmak ve alın teri ile ürettikleri ürünleri korumak için Turgutlu Çiftçi Koruma Başkanlığı, Turgutlu Ticaret Odası, Turgutlu Ticaret Borsası, Turgutlu Ziraat Odası ve Esnaf Kefalet Odasıyla birlikte proje gerçekleştirerek Turgutlu Ovasını güvenlik kameralarıyla gözetim altına alıyoruz. Turgutlumuzun menfaatleri ve ihtiyaçları doğrultusunda tüm sivil toplum örgütlerimizle birlikte çalışmalarımıza devam edecek, Turgutlumuza hizmet noktasında elimizden gelen bütün emeği ortaya koyacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel